photo
Αρχική
14ο open τουρνουά ΣΟΠ-ΣΜΑΟΚ "Εις μνήμην Παναγιώτη Αναιρούση" και 43ο για παίκτες κάτω του 1900
Γράφει ο/η Τάνια Καραλή   
25.10.17
Προκηρύχθηκαν τα νέα τουρνουά ΣΟΠ-ΣΜΑΟΚ.

 

(α) Open Ξεκινάει στις 7 Νοεμβρίου και οι αγώνες γίνονται κάθε Τρίτη

(β) Κάτω του 1900 Ξεκινάει στις 3 Νοεμβρίου και οι αγώνες γίνονται κάθε Παρασκευή

 

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέσω e-mail στο  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  ή τηλεφωνικά στους Τάνια Καραλή (6975300614) ή Αθανάσιο Γερούκαλη (τηλ. 6977236944) μέχρι και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 15:00 για το open και μέχρι και την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στις 15:00 για το κάτω του 1900. Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αναφέρουν ονοματεπώνυμο, διεθνές & ελληνικό elo, τηλέφωνο και e-mail.

 

 
67η Νεανική Κυριακή 2 Ομίλων την Κυριακή στις 3 Δεκεμβρίου
Γράφει ο/η Δημήτρης Γαλανός   
28.11.17

Ο Σ. Ο. Παγκρατίου και ο Σ. Μ. Α. Ο. Καισαριανής, διοργανώνουν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου την 67η και τελευταία για το 2017  Νεανική Κυριακή για παιδιά, στο γνωστό εντευκτήριό τους στην οδό Ζηνοδότου 22 στο Παγκράτι.

Η Νεανική Κυριακή, γίνεται ξεχωριστά σε 2 ομίλους.  Στον Α' Όμιλο, έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά των τάξεων από Νηπιαγωγείο ως Γ' Δημοτικού, πραγματοποιείται με ελβετικό σύστημα 5 γύρων, 10' χρόνο σκέψης ανά παίκτη και διεξάγεται από τις 4.00μμ εώς τις 6.30μμ και στον Β' Όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν παιδιά από Δ' Δημοτικού ως Γ' Γυμνασίου, είναι επίσης με ελβετικό σύστημα 5 γύρων, 10' χρόνο σκέψης ανά παίκτη και διεξάγεται από τις 7.00μμ-9.30μμ.

Προσοχή, στον Β' ‘Όμιλο κατ' εξαίρεση, μπορούν να αγωνιστούν παιδιά μικρότερων τάξεων, τα οποία ανήκουν μόνο στους ομίλους μας και είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Η συμμετοχή όπως πάντα, είναι ελεύθερη και δωρεάν και πρέπει να δηλώνεται αυστηρά 10 λεπτά τουλάχιστον πριν την αρχή των αγώνων. Θα υπάρχουν έπαθλα για τους νικητές ενώ μέλη μας με αρκετή εμπειρία στον χώρο του σκακιού, θα εγγυώνται για την ασφάλεια των παιδιών.

 

Νικητές 66ης Νεανικής Κυριακής 

 

Α' ΟΜΙΛΟΣ 

ΝΙΚΗΤΗΣ

ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Β' ΟΜΙΛΟΣ 

ΝΙΚΗΤΗΣ

ΣΟΥΚΑΡΙΕ ΖΩΡΖ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΔΩ

 

 

 

 

 
"Έφυγε" ο Παναγιώτης Αναιρούσης
Γράφει ο/η Τάνια Καραλή   
31.07.17

Την Κυριακή 30 Ιουλίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ο Παναγιώτης Αναιρούσης, προδομένος από τη βεβαρυμένη υγεία του.

Άνθρωπος με πολύ έντονη προσωπικότητα, με τα πάνω του και τα κάτω του, θύμωνε τόσο γρήγορα όσο ξεχνούσε γιατί θύμωσε.

Για πολλά χρόνια παίκτης και αρχηγός της ομάδας του ΣΜΑΟΚ (το 2017 αγωνίστηκε με την ομάδα της Φιλοθέης, αλλά η ουσία δεν αλλάζει), μας μάλωνε όταν δε δίναμε τον καλύτερό μας εαυτό. Για τον Παναγιώτη οι Κυριακές είχαν τη δική τους ιεροτελεστία. Το πρωί σκάκι με την ομάδα, το μεσημέρι ταβέρνα, όπου δεν αργούσε να φουντώσει η πολιτική συζήτηση. Αποτέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του ΚΚΕ και το υπερασπιζόταν με πάθος. Με το ίδιο πάθος που υπερασπιζόταν και την άλλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των ΣΟ Παγκρατίου και ΣΜΑΟ Καισαριανής εκφράζουν στην οικογένεια τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Η κηδεία του Παναγιώτη θα γίνει την Πέμπτη 3 Αυγούστου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μυτιλήνη.

Για τον Παναγιώτη, την ιστορία του και το σκακιστικό του  στυλ ακολουθούν σχόλια από παλαιότερα μέλη του συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2016
Γράφει ο/η Δημήτρης Γαλανός   
07.04.16

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, διοργανώθηκαν σε διάφορους τομείς της Αττικής τα σχολικά πρωταθλήματα σκακιού από την ΕΣΣΝΑ. Τα πρωταθλήματα αυτά χωρίζονται σε τρείς φάσεις. Στην προκριμματική φάση , που γίνεται ξεχωριστά για κάθε τομέα στην Αττική, στη Τελική φάση όπου προκρίνονται οι πρώτοι από κάθε τομέα της Αττικής και παίζουν μεταξύ τους για να προκριθούν στην Παννελήνια φάση, όπου συμμετέχουν οι καλύτεροι από όλη την Ελλάδα. Φέτος, για ακόμη μια χρονιά, τα σκακιστικά μας σωματεία ΣΟΠαγκρατίου και ΣΜΑΟΚαισαριανής έλαβαν μέρος αρχικά στην Προκριμματική φάση με τον κύριο όγκο των μαθητών τους να συμμετέχει στο Κεντρικό Τομέα.

Φέτος τα ποσοστά επιτυχίας ξεπέρασαν κάθε προηγούμενη χρονιά. Αγωνίστηκαν 59 παιδιά με τα 22 να προκρίνονται στη τελική φάση! Συνυπολογίζοντας  3 ακόμη παιδιά τα οποία είχαν προκριθεί από πέρσι, ο αριθμός φτάνει στα 25 παιδιά, ποσοστό επιτυχίας δηλαδή 42 % !! Επίσης είχαμε συνολικά 12 μετάλλια , 5 χρυσά, 2 ασημένια , 2 χάλκινα, 2 για παιδιά που έλαβαν την πρώτη θέση χωρίς δελτίο και 1 που βγήκε πρώτο σε Δήμο. Αξίζουν συγχαρητήρια όλα τα παιδιά για τη προσπάθεια που κατέλαβαν και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον!

(Στη φώτο πίσω και από αριστερά οι προπονητές Κοκόλιας Κώστας και Γαλανός Δημήτρης και μπροστά πάλι από αριστερά οι μαθητές Πανουτσόπουλος Παύλος και Κολιοπάντος Χρήστος)

 

Ακολουθούν τα ονόματα των παιδιών που προκρίθηκαν ανά τάξη:

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Καζαντζόγλου            Στέφανος        7/7   1ος  Χρυσό Μετάλλιο

Μπόνιας                     Ανδρέας         6/7

Τσιτιμάκης                 Περικλής         5/7

Μητρόπουλος           Νικόλας            5/7

Αργυρόπουλος         Κων/νος            5/7

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Κοσμάτος                   Παναγιώτης    6/7  2ος Ασημένιο Μετάλλιο & 1ος Χωρίς Δελτίο

Τσεκούρας                Στέφανος         6/7  3ος Χάλκινο Μετάλλιο

Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Γιαννακόπουλος         Χρήστος          5,5/7

Γαλάνης                      Στέλιος         5,5/7

Γιαννόπαπας             Λεόντιος          5,5/7

Λιοντόπουλος           Γεώργιος          5/7

Κυριλλίδης                 Έκτορας         5/7

Τσιλιμιδός                 Διονύσιος        5/7

Τρουπής                     Γεώργιος        (είχε πρόκριση από πέρσι)

 

 

 

 

 

Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Κουλούρης                Ευάγγελος     7/7 1ος Χρυσό Μετάλλιο

Γαλάνης                      Γιάννης       5/7

Λέων                         Ίνγκριντ       5/7 

Πανουτσόπουλος           Θωμάς            (είχε πρόκριση από πέρσι)

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ         

Μαντούβαλος          Παναγιώτης      6/7 1ος Χρυσό Μετάλλιο

Κουλούρης                Ταξιάρχης      6/7 2ος Ασημένιο Μετάλλιο

Παζιώτης                    Θοδωρής     5,5/7 1ος Χωρίς Δελτίο

Γιακουστίδου           Ιωάννα          3,5/7

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Κολιοπάντος             Χρήστος        7/7 1ος Χρυσό Μετάλλιο

Πανουτσόπουλος  Ευάγγελος          (είχε πρόκριση από πέρσι)

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Πανουτσόπουλος   Παύλος            7/7 1ος Χρυσό Μετάλλιο

 

(Στη φώτο η νικήτρια τετράδα από αριστερά Κουλούρης Ευάγγελος & Ταξιάρχης, Μαντούβαλος Παναγιώτης και Παζιώτης Θοδωρής)

 

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πετρόπουλος Χρήστος στην Α Γυμνασίου έλαβε την τρίτη θέση στα προκριμματικά Αλίμου παίρνοντας χάλκινο μετάλλιο και ο Διαμαντόπουλος Λεωνίδας στη Γ Γυμνασίου πήρε χρυσό μετάλλιο ως 1ος του Δήμου Αλίμου, αλλά λόγω της μικρής συμμετοχής παιδιών, δεν κατάφεραν δυστυχώς να προκριθούν.

 

 

Αναλυτικά αποτελέσματα με όλες τις τάξεις εδώ

Πίνακας προκρίσεων εδώ

 

 

 

 

 

 

 

Στην συνέχεια είχαμε την τελική φάση των Σχολικών Πρωταθλημάτων Αττικής, που έγινε το Σάββατο 9 Απριλίου από τις 10.00 ως τις 16.00, στην Ελληνογερμανική Αγωγή, στη Παλλήνη.

Εκεί με μεγάλη μας χαρά, από τα 25 παιδιά που έλαβαν μέρος στη Τελική φάση , προκρίθηκαν συνολικά τα 11!,  ποσοστό  δηλαδή 44% που είναι και το μεγαλύτερο συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Καζαντζόγλου στη Α Δημοτικού πήρε την τρίτη θέση και το  χάλκινο μετάλλιο. Επίσης στα Πανελλήνια συμμετείχαν ακόμη δυο παιδιά ως επιλαχόντες, ανεβάζοντας τον αριθμό στα 13 παιδιά.

Τα παιδιά που προκρίθηκαν στα Πανελλήνια ήταν:

 1.Καζαντζόγλου Στέφανος (Α Δημοτικού)

 2.Αργυρόπουλος           Κωσταντίνος (Α Δημοτικού)

 3.Μπόνιας Ανδρέας (Α Δημοτικού)

 4.Τσεκούρας                Στέφανος (Β Δημοτικού)

 5.Γαλάνης                   Στέλιος (Γ Δημοτικού)

 6.Γιαννόπαπας              Λεόντιος (Γ Δημοτικού) ως επιλαχών

 7.Κουλούρης Ευάγγελος (Δ Δημοτικού)

 8.Πανουτσόπουλος       Θωμάς (Δ Δημοτικού)

 9.Κουλούρης Ταξιάρχης (Ε Δημοτικού) ως επιλαχών

 10.Πανουτσόπουλος       Ευάγγελος (Α Γυμνασίου)

 11.Κολιοπάντος              Χρήστος (Α Γυμνασίου)

 12.Πανουτσόπουλος      Παύλος (Γ Γυμνασίου)

 13.Τσεκούρας Ανδρέας (Λύκειο)

Στη συνέχεια, η Πανελλήνια φάση, πραγματοποιήθηκε στη Χαλκιδική στις 23 Απριλίου του 2016, με τα 10 από τα 13 παιδιά να αγωνίζονται σε αυτή. Τα παιδιά μας πραγματοποίησαν μια αξιοπρεπή εμφάνιση χωρίς όμως να επιτυγχάνουν κάποια μεγάλη επιτυχία. 

Μπράβο σε όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, για τη συνολική προσπάθεια που κατέβαλαν και τους ευχόμαστε να έχουν ανάλογο αγωνιστικό πνεύμα σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Ευχαριστούμε και τους γονείς για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε και ελπίζουμε να αφήσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για το ίδιο το παιχνίδι του σκακιού όσο και για τους δύο συλλόγους μας ΣΟΠ και ΣΜΑΟΚ.

Σας ευχόμαστε όλους και σας ευχόμαστε καλό Καλοκαίρι!

Διαβάστε περισσότερα...
 
66η Νεανική Κυριακή 2 Ομίλων την Κυριακή στις 1 Οκτωβρίου
Γράφει ο/η Δημήτρης Γαλανός   
27.09.17

Ο Σ. Ο. Παγκρατίου και ο Σ. Μ. Α. Ο. Καισαριανής, διοργανώνουν τη Κυριακή 1 Οκτωβρίου τη πρώτη για τη νέα σχολική περίοδο  Νεανική Κυριακή για παιδιά, στο γνωστό εντευκτήριό τους στην οδό Ζηνοδότου 22 στο Παγκράτι. Η Νεανική Κυριακή, γίνεται ξεχωριστά σε 2 ομίλους . Στον Α' Όμιλο, έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά των τάξεων από Νηπιαγωγείο ως Γ' Δημοτικού, πραγματοποιείται με ελβετικό σύστημα 5 γύρων, 10' χρόνο σκέψης ανά παίκτη και διεξάγεται από τις 4.00μμ εώς τις 6.30μμ και στον Β' Όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν παιδιά από Δ' Δημοτικού ως Γ' Γυμνασίου, είναι επίσης με ελβετικό σύστημα 5 γύρων, 10' χρόνο σκέψης ανά παίκτη και διεξάγεται από τις 7.00μμ-9.30μμ. Προσοχή, στον Β' ‘Όμιλο κατ' εξαίρεση, μπορούν να αγωνιστούν παιδιά μικρότερων τάξεων, τα οποία ανήκουν μόνο στους ομίλους μας και είναι σε προχωρημένο επίπεδο. Η συμμετοχή όπως πάντα, είναι ελεύθερη και δωρεάν και πρέπει να δηλώνεται αυστηρά 10 λεπτά τουλάχιστον πριν την αρχή των αγώνων. Θα υπάρχουν έπαθλα για τους νικητές ενώ μέλη μας με αρκετή εμπειρία στον χώρο του σκακιού, θα εγγυώνται για την ασφάλεια των παιδιών.

 
13ο open τουρνουά ΣΟΠ-ΣΜΑΟΚ και 42ο για παίκτες κάτω του 1900
Γράφει ο/η Τάνια Καραλή   
29.08.17
Προκηρύχθηκαν τα νέα τουρνουά ΣΟΠ-ΣΜΑΟΚ.

 

(α) Open Ξεκινάει στις 12 Σεπτεμβρίου και οι αγώνες γίνονται κάθε Τρίτη

(β) Κάτω του 1900 Ξεκινάει στις 15 Σεπτεμβρίου και οι αγώνες γίνονται κάθε Παρασκευή

 

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέσω e-mail στο  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  ή τηλεφωνικά στους Τάνια Καραλή (6975300614) ή Αθανάσιο Γερούκαλη (τηλ. 6977236944) μέχρι και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 15:00 για το open και μέχρι και την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στις 15:00 για το κάτω του 1900. Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αναφέρουν ονοματεπώνυμο, διεθνές & ελληνικό elo, τηλέφωνο και e-mail.

 

 
Εσωτερικό Πρωτάθλημα ΣΟΠ-ΣΜΑΟΚ 2017 "εις μνήμην Παναγιώτη Αναιρούση"
Γράφει ο/η Τάνια Καραλή   
29.08.17
 
65η Νεανική Κυριακή 2 Ομίλων την Κυριακή στις 11 Ιουνίου
Γράφει ο/η Δημήτρης Γαλανός   
30.05.17
Ο Σ. Ο. Παγκρατίου και ο Σ. Μ. Α. Ο. Καισαριανής, διοργανώνουν την Κυριακή 11 Ιουνίου την 65 Νεανική Κυριακή για παιδιά, στο γνωστό εντευκτήριό τους στην οδό Ζηνοδότου 22 στο Παγκράτι. Η Νεανική Κυριακή, γίνεται ξεχωριστά σε 2 ομίλους . Στον Α' Όμιλο, έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά των τάξεων από Νηπιαγωγείο ως Γ' Δημοτικού, πραγματοποιείται με ελβετικό σύστημα 5 γύρων, 10' χρόνο σκέψης ανά παίκτη και διεξάγεται από τις 4.00μμ εώς τις 6.30μμ και στον Β' Όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν παιδιά από Δ' Δημοτικού ως Γ' Γυμνασίου, είναι επίσης με ελβετικό σύστημα 5 γύρων, 10' χρόνο σκέψης ανά παίκτη και διεξάγεται από τις 7.00μμ-9.30μμ. Προσοχή, στον Β' ‘Ομιλο κατ' εξαίρεση, μπορούν να αγωνιστούν παιδιά μικρότερων τάξεων, τα οποία ανήκουν μόνο στους ομίλους μας και είναι σε προχωρημένο επίπεδο. Η συμμετοχή όπως πάντα, είναι ελεύθερη και δωρεάν και πρέπει να δηλώνεται αυστηρά 10 λεπτά τουλάχιστον πριν την αρχή των αγώνων. Θα υπάρχουν έπαθλα για τους νικητές ενώ μέλη μας με αρκετή εμπειρία στον χώρο του σκακιού, θα εγγυώνται για την ασφάλεια των παιδιών.
 
12ο open τουρνουά ΣΟΠ-ΣΜΑΟΚ και 41ο για παίκτες κάτω του 1900
Γράφει ο/η Τάνια Καραλή   
26.04.17
Προκηρύχθηκαν τα νέα τουρνουά ΣΟΠ-ΣΜΑΟΚ.

 

(α) Open Ξεκινάει στις 9 Μαΐου και οι αγώνες γίνονται κάθε Τρίτη

(β) Κάτω του 1900 Ξεκινάει στις 12 Μαΐου και οι αγώνες γίνονται κάθε Παρασκευή

 

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέσω e-mail στο  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  ή τηλεφωνικά στους Αθανάσιο Γερούκαλη (τηλ. 6977236944) ή Γεώργιο Νικολαΐδη (τηλ. 6945538028) μέχρι και την Κυριακή 7 Μαΐου στις 15:00 για το open και μέχρι και την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 15:00 για το κάτω του 1900. Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αναφέρουν ονοματεπώνυμο, διεθνές & ελληνικό elo, τηλέφωνο και e-mail.

 

 
64η Νεανική Κυριακή 2 Ομίλων την Κυριακή στις 7 Μαΐου
Γράφει ο/η Dimitris Galanos   
02.05.17
Ο Σ. Ο. Παγκρατίου και ο Σ. Μ. Α. Ο. Καισαριανής, διοργανώνουν την Κυριακή 7 Μαΐου την 64 Νεανική Κυριακή για παιδιά, στο γνωστό εντευκτήριό τους στην οδό Ζηνοδότου 22 στο Παγκράτι. Η Νεανική Κυριακή, γίνεται ξεχωριστά σε 2 ομίλους . Στον Α' Όμιλο, έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά των τάξεων από Νηπιαγωγείο ως Γ' Δημοτικού, πραγματοποιείται με ελβετικό σύστημα 5 γύρων, 10' χρόνο σκέψης ανά παίκτη και διεξάγεται από τις 4.00μμ εώς τις 6.30μμ και στον Β' Όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν παιδιά από Δ' Δημοτικού ως Γ' Γυμνασίου, είναι επίσης με ελβετικό σύστημα 5 γύρων, 10' χρόνο σκέψης ανά παίκτη και διεξάγεται από τις 7.00μμ-9.30μμ. Προσοχή, στον Β' ‘Ομιλο κατ' εξαίρεση, μπορούν να αγωνιστούν παιδιά μικρότερων τάξεων, τα οποία ανήκουν μόνο στους ομίλους μας και είναι σε προχωρημένο επίπεδο. Η συμμετοχή όπως πάντα, είναι ελεύθερη και δωρεάν και πρέπει να δηλώνεται αυστηρά 10 λεπτά τουλάχιστον πριν την αρχή των αγώνων. Θα υπάρχουν έπαθλα για τους νικητές ενώ μέλη μας με αρκετή εμπειρία στον χώρο του σκακιού, θα εγγυώνται για την ασφάλεια των παιδιών.
 
11ο open τουρνουά ΣΟΠ-ΣΜΑΟΚ και 40ο για παίκτες κάτω του 1900
Γράφει ο/η Τάνια Καραλή   
24.02.17
Προκηρύχθηκαν τα νέα τουρνουά ΣΟΠ-ΣΜΑΟΚ.

 

(α) Open Ξεκινάει στις 7 Μαρτίου και οι αγώνες γίνονται κάθε Τρίτη

(β) Κάτω του 1900 Ξεκινάει στις 10 Μαρτίου και οι αγώνες γίνονται κάθε Παρασκευή

 

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέσω e-mail στο  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  ή τηλεφωνικά στους Αθανάσιο Γερούκαλη (τηλ. 6977236944) ή Γεώργιο Νικολαΐδη (τηλ. 6945538028) μέχρι και την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 15:00 για το open και μέχρι και την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 15:00 για το κάτω του 1900. Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αναφέρουν ονοματεπώνυμο, διεθνές & ελληνικό elo, τηλέφωνο και e-mail.

 

 
10ο open τουρνουά ΣΟΠ-ΣΜΑΟΚ και 39ο για παίκτες κάτω του 1900
Γράφει ο/η Τάνια Καραλή   
27.12.16
Προκηρύχθηκαν τα νέα τουρνουά ΣΟΠ-ΣΜΑΟΚ.

 

(α) Open Ξεκινάει στις 10 Ιανουαρίου και οι αγώνες γίνονται κάθε Τρίτη

(β) Κάτω του 1900 Ξεκινάει στις 13 Ιανουαρίου και οι αγώνες γίνονται κάθε Παρασκευή

 

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέσω e-mail στο  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  ή τηλεφωνικά στους Αθανάσιο Γερούκαλη (τηλ. 6977236944) ή Γεώργιο Νικολαΐδη (τηλ. 6945538028) μέχρι και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 15:00 για το open και μέχρι και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στις 15:00 για το κάτω του 1900. Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αναφέρουν ονοματεπώνυμο, διεθνές & ελληνικό elo, τηλέφωνο και e-mail.

 

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 14 - 26 από 480

Σύνδεση


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Ημερολόγιο Συλλόγου

« < Οκτώβριος 2018 > »
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Πρόσφατες δραστηριότητες συλλόγου

Δέν υπάρχουν γεγονότα