photo
Αρχική
2ο open τουρνουά ΣΟΠ-ΣΜΑΟΚ και 31ο για παίκτες κάτω του 1900
Γράφει ο/η Τάνια Καραλή   
20.04.15
Προκηρύχθηκαν τα νέα τουρνουά ΣΟΠ-ΣΜΑΟΚ.

 

(α) Open Ξεκινάει στις 5 Μαΐου και οι αγώνες γίνονται κάθε Τρίτη

(β) Κάτω του 1900 Ξεκινάει στις 8 Μαΐου και οι αγώνες γίνονται κάθε Παρασκευή

 

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέσω e-mail στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ή τηλεφωνικά στους Αθανάσιο Γερούκαλη (τηλ. 6977236944) ή Γεώργιο Νικολαΐδη (τηλ. 6945538028) μέχρι και την Κυριακή 3 Μαΐου στις 15:00 για το open και μέχρι και την Τρίτη 5 Μαΐου στις 15:00 για το κάτω του 1900. Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αναφέρουν ονοματεπώνυμο, διεθνές & ελληνικό elo, τηλέφωνο και e-mail.

 

 
Αποτελέσματα 57ης Νεανικής Κυριακής 5/4/15
Γράφει ο/η Δημήτρης Γαλανός   
08.04.15
57_neaniki_a

Στον Α' Όμιλο ο οποίος είχε συνολικά 36 συμμετοχές και ήταν για μικρότερης ηλικίας παιδιά (Νηπιαγωγείο-Γ' Δημοτικού), την πρώτη θέση με 5/5 κατέκτησε ο Καρεκλάς Κων/νος (Γ’) (χρυσό). Στη δεύτερη θέση με 4,5/5 παίρνοντας ασημένιο μετάλλιο, ήταν ο Κουλούρης Βαγγέλης (Γ’). Στη συνέχεια, στις θέσεις 3-6, ισοβάθμησαν 4 παιδιά με 4/5 τα οποία όλα πήραν χάλκινο μετάλλιο. Αυτά ήταν οι Ασλανίδης Θησέας (Β’), Παλόκα Μάριος (Β’), Γαλάνης Στέλιος (Β’) και Γαλάνης Γιάννης (Γ’). Προχωρώντας στις ειδικές κατηγορίες, στην κατηγορία  πρώτου κοριτσιού, πρώτη ήταν η Κατσαρού Σοφία (Γ’) με 3/5 παίρνοντας χρυσό μετάλλιο, πρώτοι Α’ Δημοτικού μετά από ισοβαθμία με 3/5 ήταν οι Χαρχαλάκης Νικόλας και Κοσμάτος Παναγιώτης παίρνοντας χρυσό μετάλλιο ενώ στη κατηγορία του πρώτου νηπίου νικητής ήταν ο Γαβαλάς Αρσένης Δημήτρης με 2/5 παίρνοντας κι αυτός χρυσό μετάλλιο.

 

Αναλυτικά αποτελέσματα εδώ

 

 

(Στη φωτογραφία οι νικητές, από μπροστά και αριστερά Ασλανίδης, Κοσμάτος, Καρεκλάς ενώ από αριστερά και πίσω Κουλούρης, Γαλάνης Γιάννης, Παλόκα, Χαρχαλάκης, Κατσαρού, Γαλάνης Στέλιος και Γαβαλάς).

 

Στον Β' 57_neaniki_bΌμιλο ο οποίος είχε συνολικά 31 συμμετοχές και ήταν για μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά (Δ’ Δημοτικού-Γ' Γυμνασίου), την πρώτη θέση με 5/5 κατέκτησε ο Φωτιάδης Φίλιππος (ΣΤ’) (χρυσό). Στη δεύτερη θέση μόνος με 4,5/5 ήταν ο Βώσσος Νικόλας (ΣΤ’) ο οποίος πήρε και το ασημένιο μετάλλιο. Στις θέσεις 3 και 4 με 4/5 είχαμε αντίστοιχα την Κοντογιάννη Μαριέττα (ΣΤ’) (η οποία πήρε χρυσό ως πρώτο κορίτσι) και τον Μούτσα Εστεβίν (ΑΓ’) (χάλκινο). Επίσης στη κατηγορία για τον πρώτο Δ’ Δημοτικού, είχαμε τριπλή ισοβαθμία με 3/5 ανάμεσα στους Κουλούρη Ταξιάρχη, Κορδώνη Ιγνάτιο και Μαντούβαλο Παναγιώτη, παίρνοντας όλοι χρυσό μετάλλιο. 

 

 

Αναλυτικά αποτελέσματα εδώ

 

 

(Στη φωτογραφία οι νικητές από αριστερά Φωτιάδης, Βώσσος, Κορδώνης, Μαντούβαλος, Μούτσα, Κουλούρης και Κοντογιάννη).

 

 

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους καθώς και οι διαιτητές μας, Επιτηδείου Επιστήμη, Γερούκαλης Χρήστος και Ακρίβος Αποστόλης για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

 
57η Νεανική Κυριακή 2 Ομίλων στις 5 Απριλίου
Γράφει ο/η Δημήτρης Γαλανός   
31.03.15
Ο Σ. Ο. Παγκρατίου και ο Σ. Μ. Α. Ο. Καισαριανής, διοργανώνουν την Κυριακή 5 Απριλίου, την 57 Νεανική Κυριακή για παιδιά, στο γνωστό εντευκτήριό τους στην οδό Ζηνοδότου 22 στο Παγκράτι. Η Νεανική Κυριακή, γίνεται ξεχωριστά σε 2 ομίλους . Στον Α' Όμιλο,  έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά των τάξεων από Νηπιαγωγείο ως Γ' Δημοτικού, πραγματοποιείται με ελβετικό σύστημα 5 γύρων, 10' χρόνο σκέψης ανά παίκτη και διεξάγεται από τις 4.00μμ εώς τις 6.30μμ και στον Β' Όμιλο, στον οποίο  συμμετέχουν παιδιά από Δ' Δημοτικού ως Γ' Γυμνασίου, είναι επίσης με ελβετικό σύστημα 5 γύρων, 10' χρόνο σκέψης ανά παίκτη και διεξάγεται από τις 7.00μμ-9.30μμ. Προσοχή, στον Β' ‘Ομιλο κατ' εξαίρεση, μπορούν να αγωνιστούν παιδιά μικρότερων τάξεων, τα οποία ανήκουν μόνο στους ομίλους μας και είναι σε προχωρημένο επίπεδο. Η συμμετοχή όπως πάντα, είναι ελεύθερη και δωρεάν και πρέπει να δηλώνεται αυστηρά 10 λεπτά τουλάχιστον πριν την αρχή των αγώνων. Θα υπάρχουν έπαθλα για τους νικητές ενώ μέλη μας με αρκετή εμπειρία στον χώρο του σκακιού, θα εγγυώνται για την ασφάλεια των παιδιών .
 
4ο ΝΕΑΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Σ.Ο.ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – Σ.Μ.Α.Ο.ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16
Γράφει ο/η Δημήτρης Γαλανός   
06.03.15

Ο Σ.Ο. Παγκρατίου και ο Σ.Μ.Α.Ο. Καισαριανής προκηρύσσουν Open Τουρνουά για νέους παίκτες κάτω των 16, γεννημένους από 01-01-1999, που θα διεξάγεται κάθε Κυριακή στις 17.00, από τις 22 Μαρτίου έως τις 17 Μαΐου 2015, με ελβετικό σύστημα 7 γύρων. Θα πάρουν μέρος μέχρι 45 σκακιστές και σκακίστριες με βάση τη χωρίς επιφύλαξη δήλωση συμμετοχής κατά σειρά χρονικής προτεραιότητας.Οι αγώνες θα διεξάγονται στο εντευκτήριο του Σ.Ο.Π. και του Σ.Μ.Α.Ο.Κ., στην οδό Ζηνοδότου 22, στο Παγκράτι.

Δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέσω e-mail στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ή τηλεφωνικά στον Δημήτρη Γαλανό (6947544293) ή στο χώρο των αγώνων μέχρι τις 16:30 την Κυριακή 22 Μαρτίου. Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αναφέρουν ονοματεπώνυμο, ελληνικό & διεθνές elo, τηλέφωνο και e-mail και να επιβεβαιωθούν με φυσική παρουσία μέχρι τις 17:00.

Τρόποι μετάβασης στον αγωνιστικό χώρο: Τρόλεϊ Νο 2/Στάση: Πλατεία Παγκρατίου ή Νο 11/Στάση: Άλσος Παγκρατίου ή Λεωφορεία 732/Στάση: Ποσειδώνας ή 203, 204, 054/Στάση: Άλσος ή Μετρό /Στάση: Ευαγγελισμός (περπάτημα 15 λεπτά) 

 

7ος Γύρος

6ος Γύρος

5ος Γύρος

4ος Γύρος

3ος Γύρος

2ος Γύρος

1ος Γύρος

Αρχική Λίστα

Προκήρυξη

 
1ο open τουρνουά ΣΟΠ-ΣΜΑΟΚ "Δημήτρης Γκρουέζας" και 30ο για παίκτες κάτω του 1900
Γράφει ο/η Τάνια Καραλή   
22.02.15
Προκηρύχθηκαν τα νέα τουρνουά ΣΟΠ-ΣΜΑΟΚ.

 

(α) Open Ξεκινάει στις 10 Μαρτίου και οι αγώνες γίνονται κάθε Τρίτη

(β) Κάτω του 1900 Ξεκινάει στις 13 Μαρτίου και οι αγώνες γίνονται κάθε Παρασκευή

 

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέσω e-mail στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ή τηλεφωνικά στους Αθανάσιο Γερούκαλη (τηλ. 6977236944) ή Γεώργιο Νικολαΐδη (τηλ. 6945538028) μέχρι και την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 15:00 για το open και μέχρι και την Τρίτη 10 Μαρτίου στις 15:00 για το κάτω του 1900. Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αναφέρουν ονοματεπώνυμο, διεθνές & ελληνικό elo, τηλέφωνο και e-mail.

 

 
Αποτελέσματα 56ης Νεανικής Κυριακής 15/2/15
Γράφει ο/η Δημήτρης Γαλανός   
26.02.15

56neaniki_a

Στον Α' Όμιλο ο οποίος είχε συνολικά 40 συμμετοχές και ήταν για μικρότερης ηλικίας παιδιά (Νηπιαγωγείο-Γ' Δημοτικού), την πρώτη θέση με 5/5 κατέκτησε ο Σταματίου Ροδόλφος (χρυσό). Στη δεύτερη θέση με 4,5/5 ήταν ο Τσικογιαννόπουλος Γιάννης ο οποίος ως πρώτος Α’ Δημοτικού πήρε χρυσό μετάλλιο αντί για ασημένιο. Στη συνέχεια, στις θέσεις 3-7, ισοβάθμησαν 5 παιδιά με 4/5 τα οποία όλα πήραν ασημένιο μετάλλιο. Αυτά ήταν οι Κουλούρης Βαγγέλης, Πιλάλης Ερνέστος, Παπαουλάκης Ισίδωρος, Μπέρδος Κων/νος και Γαλάνης Στέλιος. Στην όγδοη θέση μόνος με 3,5 βαθμούς ήταν ο Ασλανίδης Θησέας ο οποίος και πήρε χάλκινο μετάλλιο. Προχωρώντας στις ειδικές κατηγορίες, στην κατηγορία  πρώτου κοριτσιού, είχαμε ισοβαθμία ανάμεσα στη Παρίση Κων/να και στη Τσικογιαννοπούλου Σοφία με 3/5 παίρνοντας και οι δύο χρυσό μετάλλιο ενώ στη κατηγορία του πρώτου νηπίου νικητής ήταν ο Μπόνιας Ανδρέας με 2,5/5 παίρνοντας κι αυτός χρυσό μετάλλιο. 

 

 

Αναλυτικά αποτελέσματα εδώ

 

 

(Στη φωτογραφία οι νικητές, από μπροστά και αριστερά Μπέρδος, Σταματίου, Τσικογιαννόπουλος Γιάννης και Τσικογιαννοπούλου Σοφία, Μπόνιας, Παπαουλάκης και Γαλάνης ενώ από αριστερά και πίσω Πιλάλης, Ασλανίδης, Παρίση και Κουλούρης).

 

 

 

56neaniki_b

Στον Β' Όμιλο ο οποίος είχε συνολικά 38 συμμετοχές και ήταν για μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά (Δ’ Δημοτικού-Γ' Γυμνασίου), την πρώτη θέση με 4,5/5 κατέκτησε ο Πανουτσόπουλος Βαγγέλης(χρυσό). Στις θέσεις 2-6 είχαμε ισοβαθμία με  4/5 ανάμεσα σε πέντε παιδιά με αποτέλεσμα να πάρουν όλα ασημένιο μετάλλιο. Αυτοί ήταν σύμφωνα με την σειρά κατάταξης οι  Αποστόλου Πέτρος, Πανουτσόπουλος Παύλος, Κουλούρης Βαγγέλης, Τσαβαχίδης Φώτης και Μούτσα Εστεβίν. Στη συνέχεια στις θέσεις 7-9 ισοβάθμησαν με 3,5/5 παίρνοντας χάλκινο μετάλλιο οι Βασιλόπουλος Λευτέρης, Παλόκα Μάριος και Κουλούρης Ταξιάρχης (ο τελευταίος πήρε χρυσό ως πρώτος Δ΄Δημοτικού). Επίσης στη κατηγορία για το πρώτο κορίτσι, είχαμε ισοβαθμία με 3/5 ανάμεσα στις Παλόκα Σιμώνα και Πετροπούλου Κυριακή, παίρνοντας έτσι και οι δύο χρυσό μετάλλιο.  

 

 

 

 

Αναλυτικά αποτελέσματα εδώ

 

 

 

(Στη φωτογραφία οι νικητές, μπροστά και αριστερά η τετράδα Πανουτσόπουλος Βαγγέλης και Παύλος, Αποστόλου και Πετροπούλου ενώ πίσω και πάλι από αριστερά Βασιλόπουλος, Τσαβαχίδης, Παλόκα Σιμώνα, Μούτσα, Παλόκα Μάριος και Κουλούρης Ταξιάρχης και Βαγγέλης).

 

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους καθώς και οι διαιτητές μας, Επιτηδείου Επιστήμη, Γερούκαλης Χρήστος και Ακρίβος Αποστόλης για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

 
56η Νεανική Κυριακή 2 Ομίλων στις 15 Φεβρουαρίου
Γράφει ο/η Δημήτρης Γαλανός   
09.02.15
Ο Σ. Ο. Παγκρατίου και ο Σ. Μ. Α. Ο. Καισαριανής, διοργανώνουν την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, την 56 Νεανική Κυριακή για παιδιά, στο γνωστό εντευκτήριό τους στην οδό Ζηνοδότου 22 στο Παγκράτι. Η Νεανική Κυριακή, γίνεται ξεχωριστά σε 2 ομίλους . Στον Α' Όμιλο,  έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά των τάξεων από Νηπιαγωγείο ως Γ' Δημοτικού, πραγματοποιείται με ελβετικό σύστημα 5 γύρων, 10' χρόνο σκέψης ανά παίκτη και διεξάγεται από τις 4.00μμ εώς τις 6.30μμ και στον Β' Όμιλο, στον οποίο  συμμετέχουν παιδιά από Δ' Δημοτικού ως Γ' Γυμνασίου, είναι επίσης με ελβετικό σύστημα 5 γύρων, 10' χρόνο σκέψης ανά παίκτη και διεξάγεται από τις 7.00μμ-9.30μμ. Προσοχή, στον Β' ‘Ομιλο κατ' εξαίρεση, μπορούν να αγωνιστούν παιδιά μικρότερων τάξεων, τα οποία ανήκουν μόνο στους ομίλους μας και είναι σε προχωρημένο επίπεδο. Η συμμετοχή όπως πάντα, είναι ελεύθερη και δωρεάν και πρέπει να δηλώνεται αυστηρά 10 λεπτά τουλάχιστον πριν την αρχή των αγώνων. Θα υπάρχουν έπαθλα για τους νικητές ενώ μέλη μας με αρκετή εμπειρία στον χώρο του σκακιού, θα εγγυώνται για την ασφάλεια των παιδιών .
 
29ο Τουρνουά ΣΟΠ-ΣΜΑΟΚ. Δυο Τουρνουά για παίκτες επάνω και κάτω από 1900 Διεθνές ΕΛΟ
Γράφει ο/η Τάνια Καραλή   
18.12.14
Προκηρύχθηκαν τα νέα τουρνουά ΣΟΠ-ΣΜΑΟΚ.

 

(α) Άνω του 1900 Ξεκινάει στις 13 Ιανουαρίου και οι αγώνες γίνονται κάθε Τρίτη

(β) Κάτω του 1900 Ξεκινάει στις 16 Ιανουαρίου και οι αγώνες γίνονται κάθε Παρασκευή

 

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέσω e-mail στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ή τηλεφωνικά στους Αθανάσιο Γερούκαλη (τηλ. 6977236944) ή Γεώργιο Νικολαΐδη (τηλ. 6945538028) μέχρι και την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στις 15:00 για το άνω του 1900 και μέχρι και την Τρίτη 13 Ιανουαρίου στις 15:00 για το κάτω του 1900. Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αναφέρουν ονοματεπώνυμο, διεθνές & ελληνικό elo, τηλέφωνο και e-mail.

 
38ο Μηνιαίο Τουρνουά BLITZ ΣΟΠ-ΣΜΑΟΚ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στις 6.00' μμ.
Γράφει ο/η Τάνια Καραλή   
05.01.15

Ο Σ.Ο. Παγκρατίου και ο Σ.Μ.Α.Ο. Kαισαριανής προκηρύσσουν το 38ο μηνιαίο Τουρνουά Blitz (5 λεπτά) ανοιχτό για όλους τους παίκτες,που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 (18:00), με Ελβετικό σύστημα 9 γύρων.

Το τουρνουά δε θα σταλεί για διεθνή αξιολόγηση.

Εντευκτήριο: Ζηνοδότου 22, Παγκράτι.

 

Δηλώσεις συμμετοχής στην κα. Τάνια Καραλή (6975300614) και στον χώρο των αγώνων μέχρι τις 18:00.

Ώρα προσέλευσης και δηλώσεων συμμετοχών και επιβεβαιώσεων συμμετοχών 17:15 με 17:45 (ώρα έναρξης 18:00).  Παράβολο: 10 ευρώ (5 ευρώ, για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη των ΣΟ Παγκρατίου-ΣΜΑΟ Καισαριανής).  Έπαθλα: 1η θέση: μετάλλιο+ 30% των παραβόλων, 2η θέση: μετάλλιο+ 20% των παραβόλων, 3η θέση: μετάλλιο + 10% των παραβόλων και 1η γυναίκα: μετάλλιο.

 

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ!!!

 

Ακολουθεί η πλήρης προκήρυξη:

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
Γράφει ο/η Δημήτρης Γαλανός   
12.01.15

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθη το 2ο Χριστουγεννιάτικο Open Τουρνουά Σκακιού με την συμμετοχή 70 συνολικά παικτών, το οποίο έγινε από τους σκακιστικούς μας ομίλους ΣΜΑΟΚαισαριανής και ΣΟΠαγκρατίου σε συνεργασία με τον Δήμο Καισαριανής από τις 20-30 Δεκεμβρίου 2014, ήταν με ελβετικό σύστημα 9 γύρων και έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Δήμου Καισαριανής. Τα συνολικά χρηματικά έπαθλα έφτασαν τα 1500€ ενώ δόθηκαν επίσης κύπελλα και μετάλλια στους νικητές όλων των κατηγοριών και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετάσχοντες.

 

Μεγάλος Νικητής του τουρνουά βγαίνοντας πρώτος στη γενική κατάταξη με 7/9, αναδείχθηκε ο Νικολάου Γιώργος.

 

2o_xris_2014

(Στη φωτογραφία οι νικητές μαζί με τους επισήμους, από αριστερά ο πρώην Αντιδήμαρχος Καισαριανής κ. Σοφιανόπουλος Γεώργιος, ο Δήμαρχος Καισαριανής  Σταμέλος Ηλίας, ο υπεύθυνος πολιτισμού του Δήμου  Χρυσοβέργης Δημήτριος, ο πρώην Δήμαρχος Κοντόσταυλος Γεώργιος, ο 2ος του τουρνουά Πούλος Γεώργιος(πίσω του φαίνεται αμυδρά η Αντιδήμαρχος  Γεωργοπούλου Κανέλα, δίπλα της ο Γερούκαλης Αθανάσιος), ο Κορνιώτης Σταυρουλάκης Φίλιππος Γεώργιος, ο 1ος του τουρνουά Νικολάου Γιώργος, ο 3ος Ιγνατιάδης Κώστας, ο Αναιρούσης Παναγιώτης, ο Παούρης Νικόλαος, η Νικολαϊδου Ελένη Ησιόνη, ο Πανουτσόπουλος Ευάγγελος, ο Τσεκούρας Ανδρέας, ο Λουκόπουλος Παναγιώτης Αθανάσιος, η Shamash Mishelle, ενώ πίσω από τον Τσεκούρα και προς τα δεξιά έχουμε τους Πανόπουλο Ιωάννη, Σαντοριναίο Χριστόδουλο και Κωστοπούλου Ειρήνη).

 

Αναλυτική βαθμολογία, κληρώσεις και αποτελέσματα μπορείτε να δείτε εδώ


Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Καισαριανής για την άψογη συνεργασία που είχαμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ευελπιστούμε στη συνέχιση αυτής και στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νικητής ο Καλογριδάκης στο 28 τουρνουά άνω του 1900 των ΣΟΠ-ΣΜΑΟΚ
Γράφει ο/η Δημήτρης Γαλανός   
12.01.15

Με ν28o_anw_1900ικητή τον Γιώργο Καλογριδάκη με 6/7 πραγματοποιήθηκε το 28 τουρνουά άνω του 1900. Δεύτερος με 5,5/7 αναδείχθηκε ο Μάριος Τασσόπουλος ενώ τρίτος με 5/7 ήταν ο Λουκάς Παπαδημητρίου με καλύτερα κριτήρια ισοβαθμίας από τον τέταρτο Ευάγγελο Κωστόπουλο

και τον πέμπτο Αθανάσιο Μητραντζά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναλυτική βαθμολογία, κληρώσεις και αποτελέσματα μπορείτε να δείτε εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Στη φωτογραφία οι νικητές από δεξιά, Καλογριδάκης και Τασσόπουλος με την διαιτήτριά μας Μαρία Πετσετίδη)
 
Νικητής ο Αναιρούσης στο 28 τουρνουά κάτω του 1900 των ΣΟΠ-ΣΜΑΟΚ
Γράφει ο/η Δημήτρης Γαλανός   
12.01.15
28o_katw_1900

Με νικητή τον Παναγιώτη Αναιρούση με 6/7 πραγματοποιήθηκε το 28 τουρνουά κάτω του 1900. Δεύτερος με 5,5/7 αναδείχθηκε ο Γεώργιος Αρβανίτης έχοντας καλύτερα κριτήρια ισοβαθμίας από τον τρίτο Νικόλαο Πραματευτάκη και τον τέταρτο Διονύσιο Καββαδία. Πρώτος κάτω των 18, ήταν ο Χρήστος Κράλλης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναλυτική βαθμολογία, κληρώσεις και αποτελέσματα μπορείτε να δείτε εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

(Στη φωτογραφία οι νικητές, μπροστά ο  Κράλλης και από αριστερά, Αρβανίτης, Αναιρούσης και Πραματευτάκης)
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 53 - 65 από 481

Σύνδεση


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Ημερολόγιο Συλλόγου

« < Νοέμβριος 2018 > »
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Πρόσφατες δραστηριότητες συλλόγου

Δέν υπάρχουν γεγονότα